Škrabanje u notesu = LJUBAV

by - 00:05


Lepe hemijske olovke, naliv pera, patentice, flomasteri, rokovnici, sveske, planeri, fascikle, stikeri, spajalice u boji, uvijači... =  Ljubav, bar što se mene tiče :) Koliko samo lepih svesaka imam u svojoj kolekciji, koje su toliko lepe, da mi je prosto žao da ih iskoristim. One "sede" i čekaju svoj poseban trenutak. Volim da planiram, škrabam po svom notesu, čekiram odradjene stvari, pravim liste onih koje tek treba da se odrade, liste zelja, zapisujem misli, ideje... Jednom rečenicom, volim da budem organizovana. Naravno da ne mogu uvek da ispoštujem plan koji sam napravila, jer život je toliko nepredvidljiv, da je prosto nemoguće da se stvari uvek odvijaju onako kako ste zamislili, ali ja volim da svoje misli i ideje, sređujem na papiru, još ako su ti papiri u boji, ili sa divnim linijama, ukrašeni ilustracijama, pa lepo uvezani u tvrd povez sa jedinstvenim dizajnom, bas onim koji se meni dopada, reči se po papiru same ispisuju:) Tehnologija je toliko uznapredovala, da papir i olovka polako padaju u zaborav, ali ima nas koji ni danas ne mozemo da im odolimo. Ako poznajete  osobu (Ili poznajete mene ;), koja kada prodje kraj knjižare zastane da pogleda šta to sve zanimljivo izlog krije, ili pak uđe unutra, eto samo da razgleda, mislim da bi joj najdraži i najlepši poklon bila lepa i jedinstvena hemijska olovka ili možda neki rokovnik, planer, sveska za ispisivanje misli, citata... Blizi se Nova Godina i Božić (znam da kalendarski još nisu blizu, ali kada krene hladno vreme, ja u mirisu vazduha, mogu da osetim praznike:), pa eto razmislite o tome...

Trenutno sam u potrazi za dobrim planerom, koji bi mi i po sadržaju, ali i po dizajnu odgovarao, pa ako imate predlog, slobodno ostavite komentar. :)
Kako ga nisam pronašla u nekoj knjižari, odlučila sam da ga sama napravim, tako da ovih dana vreme provodim na internetu tražeći odgovarajuće stranice, koje mogu lepo da sredim, kasnije ištampam i povežem u moj jedinstveni planer.
Za sve devojke kojima je hobi, a možda i posao, vodjenje bloga, a želele bi da imaju planer, koji bi im u tome i pomogao, pronašla sam za njih dobro rešenje :) Naime, devojka sa bloga confessionsofahomeschooler, je izradila odlične blog planere za 2012. kao i 2013. godinu, koji mogu besplatno da se skinu sa njene stranice. Odlično, zar ne ? :)




You May Also Like

1 коментара

  1. Da , ja to shvatam i ja Sam takva
    Uopste me ne privlaci kompjuter
    Kada kupim neku lepu svesku ili rokovnik , olovku nema te srece 💖❤😊

    ОдговориИзбриши