"Ovde tračara, tvoj jedini izvor vesti o skandaloznom životu elite s Menhetna"

by - 13:28


Seriju Gossip Girl, odnosno Tracaru, pratim jos od 2007. godine, kada je i izasla... Sutradan, odmah nakon premijere na cw, nova epizoda se moze skinuti sa torrenta. Nakon 4 meseca pauze, jedva sam docekala da pogledam kako ce se odvijati nove ljubavne zavrzlame ( necu da otkrivam o kojima je rec, jer ako odnedavno pratite na prvoj, jos niste stigli do ovih epizoda ). Premijeru 5. sezone sam sinoc gledala na internetu, preko linka koji je bio postavljen u statusu od Blake Lively fan stranice, i opet sam pored prelepih glumaca i glumica, uzivala i u garderobi koju oni nose. Blair mi ponekad obuku tetkasto, skroz u neskladu sa njenim godinama, iako su to fantasticni komadi, sa dizajnerskim potpisima, dok je Serena skoro uvek u nepogresivim kombinacijama. Zanimljivo je to sto je Blair, lik iz serije, proglasavana za najbolje obucenu, a Legihton, glumica koja glumi Blair se nalazila na listama najgore obucenih.
Ovih dana puno ucim, i ne zamerite sto ne izbacujem cesto postove, u pripremi je par tekstova, koje cu, kad zavrsim sve obaveze oko faxa, objaviti, upotpunjene sa lepim slikama, a i u najavi su i prvi outfit postovi. :)
Do tada uzivajte u slikama iz prve i druge epizode 5. sezone GG.



 









Ko je Vama favorit u seriji, i ko Vam je najbolje obucen?

You May Also Like

5 коментара

  1. Legihton stvarno katastrofa mimo serije! Čovek bi pomislio da je nešto naučila kroz svo vreme koje je provela na seriji, ali izgleda to ne ide uvek tako :)

    ОдговориИзбриши
  2. Oobozavam Tracaru,... odusevila si me postom. Bler i Chuck su mi favoriti, ali u Sereni se pronalazim sto se stila tice :-)) divni su mi svi.

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam Tracaru!!!Nesto najbolje sto se pojavilo u poslednje vreme.Slazem se za Bler,u seriji je obucena previse ozbiljno za njene godine,ali pojedinacno su ti komadi odece savrseni!Serena uvek savrseno obucena,jako zgodna.Ko je nova plavusa na slikama??Prelepa je,ostala sam bez teksta!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Osobno, Serena mi je draža. Preporučujem ti da pogledaš Pretty Little Liars, ako već nisi.

    ОдговориИзбриши