Post prvenac, pozelite mi srecu :)

by - 16:00


Septembar... Vec stize zlatna jesen... U kuci se oseti miris kolaca, tek spremljene zimnice i toplog caja... Volim ovaj pocetak jeseni, a narocito volim septembar, ne samo zato sto sam pre 2 godine, bas u septembru upoznala svoju ljubav, i ne samo zato sto je ovo mesec rodjenja moje sestre, septembar mi je uvek bio drag. Jos kao mala, jedva sam cekala 1 septembar, da krenem u skolu, da posle dugog leta opet vidim svoje drugare, sednem u klupe, pricam do besvesti o desavanjima sa raspusta, osetim miris novih knjiga    ( ne znam zasto, ali uvek sam taj miris volela ). Kupovina novog pribora, svesaka, olovaka, flomastera, sve su to bile sitnice koje su mi ispunjavale. A sada kada sam starija (  idem na 2 godinu fakulteta ), sve je tako slicno, a nikako nije isto, ali septembar mi je jos uvek posebno drag.

Zato je ovaj mesec i izabran da zapocnem sa pisanjem bloga. Devojke, a i momci (znam da se jos uvek nekoliko njih rado usunja na modne blogove ) pozelite mi srecu, jer u ovom sam definitivno pocetnik, a svakom  pocetniku je potrebno malo srece, puno truda i svakako strpljenja.
Pisacu o svemu sto me ispunjava, o modi, ljubavi, knjigama, gradovima, bice tu i diy clanaka, outfit postova,  ma svega po malo, a ako se nadje pokoja stranica koja ce Vas utopliti, nasmejati,  nauciti necemu, slobodno svratite, ja cu biti tu da Vas docekam sa osmehom i kolacima... :)









You May Also Like

6 коментара

  1. i ja sam počela sa svojim baš u septembru. želim ti sreću i da uživaš u pisanju bloga :)

    ОдговориИзбриши
  2. Definitivno godine nisu bitne.Jesen je bila slicna i pre dvadesetak godina. Radovale su me iste stvari kao i tebe. Mozda smo bili malo rastereceniji, opusteniji,vise smo se druzili... Danas mi je najdraze da pratim vas mlade.Da procitam nesto interesantno, a i naucim nesto novo ;)Imate toliko lepih ideja, kreativni ste...
    Nastavi s' ovim, divno je...

    ОдговориИзбриши