Dan balona

by - 14:39





Zivot cine sitnice, iako na pogled male, one mogu da znace mnogo, da nam ulepsaju dan, zivot, da nas pokrenu. Svako, verujem, ima svoju malu, ili mozda veliku, listu stvari koje ih cine srecnim, a zivot lepsim. Jedna od velikog broja stavki sa te moje liste, jesu Baloni.

Pre neki dan, pretrazujuci po internetu, naisla sam na event na facebooku, koji me je odmah oraspolozio, jednostavno izmamio osmeh na lice, i taj osmeh se zadrzao ceo dan. Ne znam sta je to sa balonima, sto mene cini tako srecnom, ali definitivno ima nesto, lepota je u malim stvarima. Baloni su tako jednostavni, a lepi, u svim tim divnim bojama, oblicima, velicinama. Ocekujem danas od svojih bliznjih po jedan balon, vec par dana im pricam o tome, a znaju koliko ih volim... A vi, podelite po jedan balon svojim dragim prijateljima, rozi za sestru i drugaricu, plavi za momka, beli za mamu, zuti ili crveni za tatu, nacrtajte im i neke lude i velike brkove, za saljive prijatelje. Sigurno cete im izmamiti osmeh na lice, ovim mallim znakom paznje. Budite romanticni, probudite dete u sebi, jer danas je dan balona :)
Balone vezujem za ljubav, mastu, snove, tako da sam citate o snovima upotpunila sa slikama sa balonima...
PS. Ako zelite da ste u toku sa postavljanjem novih postova, to mozete najlakse uz lajkovanje moje stranice na Facebook-u, ili da me pratite preko bloglovin-a ili preko Google friend connect, koji se nalaze u desnoj bocnoj traci :)
“Somewhere over the rainbow, skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true”
“Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.”
''Dreams are like stars... you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny''

“Dreams are illustrations... from the book your soul is writing about you.”
Kome cete pokloniti svoj balon i koji bi voleli da dobijete? I koje su to sitnice koje vas zivot cine lepsim?

You May Also Like

10 коментара

  1. super, nisam znala za ovo :)
    divne si fotke pronašla, kao i uvek :)

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post! Tako mi je drago da sam pronašla tvoj blog! Čitam te rado! :)

    http://fashiondisorderbymms.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. @ Hvala puno Dubravka, sugarhoneybaby, ica :*
    @ Fashion Disorder, Hvala ti od srca, na komplimentima :)
    @ Hvala Jovana i Jelisaveta :*

    ОдговориИзбриши
  4. Kako ja volim balone, naročito one divne sa helijumom, pa još ako se zezaš sa društvom, probušiš ga i udahneš sadržaj...ma, probali ste to sigurno svi kao klinci :))

    ОдговориИзбриши