Girl Panic!

by - 04:09


Izvinjavam se sto me dugo nema, milion obaveza me uhvatilo u kostac ovih dana. Jedva ugrabim malo vremena za sebe. Malo sam i zdravlje pokvarila (nije nista strasno, mala prehlada), uglavnom zbog nespavanja... Ali evo obecavam popravicu se, pisacu redovnije, opet cu za vas birati najlepse slike, pisati zanimljivije tekstove, obecavam i skorije outfit postove...Iskupicu se :)
Ali donosim vam malo iskupljenje. Naime, bend Duran Duran, snima spot za pesmu girl panic, u kom ce uloge clanova ovog benda nositi, kako ih nazivaju nekadasnje kraljice modnih piste, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Helena Christensen i Yasmin Le Bon. Ceo ovaj projekat je pokrenuo Harper Bazar, zeleci da promovise novi album benda Duran Duran, a i da okupi 5 najboljih svetskih modela devedesetih godina, a mozda i danas. Devojke su pre spota uradile i editorijal za pomenuti magazin, a i krasice njegovu naslovnicu za decembar 2011. godine, britanskog izdanja.




Naomi je divna, ali Cindy svojom lepotom prkosi godinama. Koja se vama dopala ?

Cindy Crawford

Američki supermodel i glumica
Rodjena: 20.02.1966.
Puno ime : Sintija En Kraford
Poznata je po svom mladezu, koji se njen zaštitni znak, iako je izjavila kako su je u detinjstvu deca zadirkivala zbog toga. Sindi je prvi moderni supermodel koji se slikao obnažen za Plejboj.
Prvi posao dobila je kao glasnogovornica Pepsija.
Nalazi se na 5. mestu Plejbojeve liste 100 najseksipilnijih žena 20 veka.
Bila je na naslovnim stranicama preko 600 poznatih svetskih magazina.
But I try to steal other moments. Sometimes I get up very early in the morning and enjoy a quiet house and cup of tea before the craziness begins. Other times, I'll take a quick walk on the beach. You can find peace in a few minutes. C.C.

                                                                       Naomi Campbell




Rođena: 22.05.1970.

Britanski model

Otkrivena je sasvim slučajno na ulici u Londonu, kad je imala tek 15 godina. Prvo snimanje joj je bilo za Britanski Elle. Radila je kataloge, revije za mnoge velike kuće, kao što su Versace, YSL. Pojavljivala se u spotovima poznatih muzičara, jedan od njih je i Michael Jackson.
Pored mode, bavi se i glumom i pevanjem.
Njen album „Baby Woman“ prodat je u milion primeraka širom sveta. Magazin People proglasio ju je jednom od 50 najlepših žena sveta 1991. godine.
Postala je i prepoznatljiva po čuvenom padu na reviji Vivienne Westwood.

I never diet. I smoke. I drink now and then. I never work out. I work very hard, and I am worth every cent.”  N.C.
 

Eva Herzigová


Rođena : 10.03.1973.
Češki model
Pobedila je na izboru za mis u Češkoj, i sa 16 godina zapocela karijeru modela. Kada je stigla u Pariz, njena popularnost je počela naglo da raste.
Njeno prvi posao je bila kampanja za Wonderbra 1990.
Radila je kao zaštitno lice Guess-a, Victoria Secret i mnogih drugih velikih kuća.
2004. godine slikala se za Playboy.


For me, it's a compliment to be compared with Marilyn, the unforgettable actress, the most beautiful one of all. But, curves aside, we have very little in common. E.H.

             

  Helena Christensen

Rođena : 25.12.1968.  

Danski model.
Pobedila je na izboru za miss Danske 1986.
Bivsi Viktorija sikret andjeo, takodje je radila kao kreativni direktor u Nylon magazinu, zatim dizajner odeće. Podržava finansiranje organizacije za borbu protiv raka dojke i mnoge druge humanitarne organizacije.

I was born in high heels and I've worn them ever since. H.C.

 

 

Yasmin Le Bon


Rođena: 29.10.1968.

Britansko-iranski model. Otkrivena je od strane jedne lokalne modne agencije, dok je honorarno radila u jednom butiku.
Bila je zaštitno lice: Guess, Ann Taylor, Banana Republic, Bergdorf Goodman,, Bloomingdale's, Calvin Klein, Versace, Chanel, Christian Dior, Escada, Avon, Gianfranco Ferré i mnogih drugih. Slikala se za Vogue, Elle, Harpers Bazaar, Cosmopolitan...

  I feel stronger, but physically I feel like I'm falling apart. Every day I get a new pain or ache and think, ‘Oh that will be a hip replacement in a couple of years. Y.L.B.

You May Also Like

4 коментара

  1. Iskupila si se ovim korisnim tekstom, sto se mene tice. Sada mozes da nastavis u svom stilu i da budes redovnija ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Dobrodošla nazad :)
    Ja bolje da ne komentarišem ove modele, ne volim ni jednu :/ :D

    ОдговориИзбриши
  3. meni je sindi predivna, nisam je pre volela, ali od kad sam krenula da vežbam uz njene kasete, predivna mi je :) a eva mi je kao narkomanka neka. nedostaju kristi tarlington i linda evanđelista :)

    ОдговориИзбриши
  4. @Your daily dose of inspiration , nastavljam u svom stilu, drago mi je da sam se bar malo iskupila:)
    @Confessions of a Psycho Cat , Hvala tii :)
    @Aninoman, i meni je Sindi divna, i po meni nedostaju jos neke

    ОдговориИзбриши