Ideje za Novogodisnju noc...

by - 02:33


Osetite li I vi ovu euforiju u vazduhu? Ljudi zure na sve strane, kupuju se jelke, biraju se pokloni, smislja se novogodisnja toaleta, destinacije za zimovanje, isprobavaju se recepti za Bozicnu I Novogodisnju trpezu. Ah, kako samo volim Bozicne I Novogodisnje praznike, mirisu na detinjstvo, na srecu…Kicenje jelke, pravljenje lista za nove ideje, za nove zelje, za poklone najmilijima I za potrebne I one manje potrebne stvari koje cemo nabavljati na predstojecim rasprodajama… Nova godina, svi misle da odbrojavanje pocinje 10 sekundi pre ponoci, ali nisu u pravu, odbrojavanje pocinje mnogo ranije, po mesec, cak I dva ranije, kada biramo gde cemo je provesti, sa kim, I kako se obuci. Danas u razgovoru sa drugaricama, zakljucila sam da I one odbrojavaju  dane do Nove godine, vec sad – Jos 8 dana do Nove godine, a ja ne znam sta obuci! Da li ste slicnu recenicu culi? Ja ovih dana po million puta…

Najbitnije je da gde god slavite, bilo da slavite kuci, kod drugarice, sa porodicom, deckom ili prijateljima, u diskoteci, hotelu, sa poslovnim kolegama, na nekom divnom I romanticnom putovanju, da ste VI to izabrali, jer samo ako se nalazite na mestu na kom zelite I u drustvu dragih ljudi, Novu godinu cete docekati u odlicnom raspolozenju. A onda kad ste odlucili gde I sa kim, dolazi, ono veoma bitno pitanje, pogotovo nama zenama, A STA OBUCI? Nije bitno da li je to nova haljina, tek kupljena i nikad obucena ili stara haljina, ukombinovana novim detaljima, bitno je kako se vi osecate, neka osmeh na Vasem licu, bude najlepsi detalj, te veceri.  Budite srecne i raspolozene, sijacete, a i drugi ce to primetiti.
Dobro se naspavajte vece pre najglamuroznije noci u godini, da bi ste mogle izdrzati celu noc na vrtoglavim potpeticama,  djuskajuci I dobro se zabavljajuci sa prijateljima ili porodicom. Bicete odmorne, izgledacete sveze, a samim tim I sminka ce dobro pristajati na vama. A kad smo kod sminke, veoma je vazno posvetiti brigu o tome kako ce make up, te veceri da izgleda. Sminka treba da bude kvalitetna, kako bi potrajala celu noc. U torbici imajte puder, olovku, ruz ( zavisno od toga kako cete se nasminkati ), kako bi u svakom trenutku mogli da skoknete da toaleta i izvrsite sitne korekcije, tamo gde je to potrebno. Ja predlazem zelene senke u kombinaciji sa sitnim zelenim sljokicama, zlatne I srebrne sljokice, kremasto-braon nijanse ili klasican I nepogresivi smokey eyes.
Nek vam I ruke budu negovane, a nokti sa urednim manikirom. Sljokice (samo ako nisu u kombinaciji sa sljokicama na garderobi, da ne bi izgledali kao jelka :), crveni lak, sivi, crni, bordo, zlatni, srebrni… Masti na volju, I kako vam se dopada, ali obratite paznju kako ce se uklapati uz ostatak Novogodisnjeg autfita. Koliko sam samo puta spomenula sljokice? Ah da… Bas sam ih u poslednje vreme zavolela, uostalom primeticete da su I slike koje slede inspirisane uglavnom sljokicama.
Kosa? Ja sam za lokne, lepe razbarusene lokne. Ali I za ravnu, ispeglanu ili isfeniranu kosu, podignut elegantan rep ili omiljenu pundju… Kako vam odgovara, a I stoji :)
I ne brinite, ako ne nadjete odgovarajucu haljinu u gradu, ne ocajavajte, nekad lepse izgleda kad se obuce bela kosulja, sa odgovarajucim detaljima, dole suknjom ili nekim dobrim pantalonama, i visokim potpeticama, a I uvek u ormaru imamo za prvu pomoc malu crnu haljinu, kao i dobar crni sako, zar ne ;)?
Sto se tice boja, po meni za Novu godinu su idealne, crna, bela, zlatna, kremaste i braon nijanse, zelena, srebrna, bordo, bronza, siva, a sto se tice materijala, pamuk, svila, cipka, konac, sljokice, krzno... Ma skoro sve... :)

A sad neki od mojih predloga… 
Bela kosulja + crni sako + srebrni nakit i nokti + crne cipele

Uvijena kosa ili podignut rep?

A mozete kragne od kosulja, ukrasiti na sledeci nacin

bela kosulja + beli sako + crna tasna + sminka + srebrne cipele

Ili bela kosulja u kombinaciji za zlatnim
Kosulja + sorc
Crno i sljokice
Zlatan nakit, cipele, kap parfema i udoban kaput
Kremaste nijanse...




Kragna ogrlice :)

Zeleno <3


Crna haljinica, mozda u kombinaciji sa srebrnim ili leopard cipelama? ili jednostavno crnim, ljubicastim, zelenim... Kao i bela haljina sa zlatnim i crnim detaljima
Sigurna sam da ce veliki broj devojaka, bas ovu tasnu nositi u Najludjoj noci

Bronzani make up, i garderoba
Jos zlata... Pospite me sljokicama :)
I za kraj noktici... Slika preuzeta sa THE BEAUTY LOOK BOOK bloga

You May Also Like

16 коментара

  1. Super, super kombinacije :)
    Najvise mi se dopada prva - sa srebrnim noktima (koji su wow) i crnim shunjalicama :)))

    ОдговориИзбриши
  2. totalno inspirativan post!! nova godinaaa :D

    ОдговориИзбриши
  3. kako je lepa ona krem haljina sa golim leđima! ja još uvek nemem ideju ni gde, ni šta, znam jedino sa kim a to je i najvažnije:)

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je sve fantasticno, srebrni lak i cipele su mi fantazija :)
    Nemam jos uvek osecaj da je nova godina za 8 dana :D

    ОдговориИзбриши
  5. Ova zlatna haljina Mihano Momosa mi je SAVRSENA, elegant but sexy, uska, uh... Bila sam na reviji, oudevljena sam! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ja nažalost osećam miris lekova i spreja za nos u vazduhu, i ako mi ne bude bolje u skorije vreme, NG ću dočekati ušuškana u omiljenoj pidžami sa Štrumfetom :)))

    ОдговориИзбриши
  7. Jooooj,ja bih sve ovo stavila na sebe,ako je ikako moguce :) Sjajne ideje,ne znam za koju bih se pre odlucila :)

    ОдговориИзбриши
  8. FENOMENALNI predlozi!!!! ta kragnica mi je jakkooooo potrebna!

    ОдговориИзбриши
  9. Odusevljena sam fotkicama! Sljokice, zlatno srebrno, haljine, kosulja&sorc, nakit, zeleno... Ljubav!

    ОдговориИзбриши
  10. meni je genijalno svo to spremanje za NG, ja izadjem bar jednom do tri puta nedeljno :)
    meni nova svaki dan
    fiesta! :)))

    ОдговориИзбриши
  11. ne znam u sta pre da gledam, savrseno...Ja sam mnogo uzbudjena, stizu mi zlatni nalepljivi noktici!:) A ova zelena haljina sa sljokama me prosto doziva!!:)

    ОдговориИзбриши
  12. Jelena, i meni je bas tako... Ne znam, volim to ludilo oko NG :)
    Stasha, gde si nabavila te noktice? Ja ih uzalud svuda trazim :) A za zelenu haljinu... divna mi je :)

    ОдговориИзбриши